Vernieuwde Audi RS5 geprijsd


Audi heeft de prijs bekend gemaakt voor de vernieuwde Audi RS5. Hij kost 117.400 euro, dat is 1.570 euro meer dan voor de facelift. Maar wie merkt dat nou als je meer dan een ton te besteden hebt. Voor de extra centen krijg je nieuwe koplampen, een hertekende grille, een andere motorkap en veranderde mistlampen. Binnenin zijn de veranderingen iets minder ingrijpend; nieuwe chroom afwerking voor het MMI paneel, de airconditioning en de knoppen voor de portier-ruit-bediening is aangepast.

Standaard krijg je wel meer opties dan voorheen zoals de MMI navigatie, Bluetooth ondersteuning en een nieuw elektromechanisch stuurbekrachtigingsysteem.

De motor is onveranderd gebleven. De 4.2 liter V8 met 450 pk en 430 Nm koppel brult van 0 naar 100 in 4,5 seconden. Tevens heeft Audi zijn supersonische begrenzer weer ingebouwd, dus wederom een limiet van 250 km/h. Echter kun je nu tegen meerprijs de software anders af laten stellen zodat je met een top van 280 km/h de Duitse wegen onveilig kunt maken.

Hieronder wat grandioos beeldmateriaal en de Duitse configurator is ook al online, je hoeft alleen nog maar even RS5 aan te klikken in het rijtje.

2 reacties op “Vernieuwde Audi RS5 geprijsd

Geef een reactie